Xtárhely.hu Blog

Új honlap, új tárhely csomagok – Itt a helyed. Jó neked.

Az xtarhely.hu honlapunk még 2008-ban indult és domain regisztrációt valamint hagyományos tárhely szolgáltatást kínáltunk. Honlapunk fölött már eljárt az idő, ezért hosszas előkészítő munkákat követően újraterveztük arculatát, és kínálatunkat is kiegészítettük.

Törekedtünk arra, hogy honlapunk a lehető legtöbb hasznos információt kínálja szolgáltatásainkról. Nem lehet elég technikailag az ország legjobb tárhelyszolgáltatói közzé tartozni. Ügyfeleinknek modern, áttekinthető, bőséges információval ellátott honlapon mutatjuk be, hogy profik vagyunk, tapasztalatunk már másfél évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza. Számos megoldhatatlannak tűnő problémával találkoztunk már, melyekre gyakorlott munkatársaink rövid időn belül választ adtak.

Arculatunkkal is próbáljuk erősíteni – a korábbi visszajelzések alapján is – azt az eddig rólunk kialakult képet, hogy a piacon igazán egyedi, barátságos stílusunk van, munkánkra és fejlődésünkre a dinamizmus jellemző. Honlapunkon tegeződünk, hogy a hivataloskodó és a távolságtartást növelő szövegek helyett érezhesd, hogy közvetlenül kommunikálhatunk egymással és bátran fordulhatsz hozzánk, segítünk neked. Mi nem egy szigorú hivatal vagyunk, hanem egy fiatalos cég. Abban is biztos lehetsz, hogy feladatainkat a lehető legszigorúbban komolyan vesszük.

Új honlapunkkal egy időben elindítottuk a Facebook, Google+, valamint a Twitter oldalainkat is, melyeket követve könnyedén értesülhetsz a legfrissebb híreinkről, bejegyzéseinkről.

Kövess bennünket: ha értesz hozzá, azért – ha nem, akkor azért.

További bejegyzéseink