.hr (horvát) domain

Horvátország egyike azon szomszédos országainknak, ahol hazánkhoz képest még most kezd jelentősen erősödni az elektronikus kereskedelem, most indul fejlődésnek ez a terület, így kiváló célpont lehet a terjeszkedésre. Ahhoz, hogy céged megvethesse lábát és stabil, erős brand legyen, már most hozzá kell látni az alapozáshoz, ennek egyik elmaradhatatlan építőeleme a megfelelő, .hr végződésű domain név.

1993 óta vásárolható .hr domain, melyet az ottani regisztrációs szervezet a CARNET (Croatian Academic and Research Network) kezel.

Itt ellenőrizd a választott domain nevedet, hogy szabad-e:

Kiürítés
Kategóriák ,

Leírás

Ennél a domain végződésnél előfordulhat, hogy a regisztrátor szervezet (CARNET) a domain és a végződés együttállása alapján úgy határoz, hogy az prémium domain névnek minősül. Ilyen esetben a fent feltüntetett árnál magasabb árat határozhat meg, mely összegről mi a regisztráció folyamatának elindításakor értesülünk. Ilyen esetben a szolgáltatást csak a prémium áron tudjuk nyújtani, erről természetesen haladéktalanul értesíteni fogunk. Ezt követően lehetőséged van dönteni arról, hogy megrendeled-e a domain nevet prémium áron, vagy inkább mégsem kéred.

.hr domain korlátozások: A .hr domain nevet kizárólag érvényes adószámmal rendelkező Európai Unióban működő vállalat regisztráltathatja, valamint horvát szervezet vagy magánszemély (OIB számmal). Feltételek nélkül a .com.hr domain nevet lehet regisztrálni (azonban ezt az opciót meglehetősen kevesen választják).

Speciális karakterek: a .hr domain név esetében használhatók még a következő speciális karakterek is: č,ć,đ,š,ž

 

További információk

Regisztráció folyamata:

akár 6-12 óra, legfeljebb 1-5 nap

Domain név maximális hosszúsága:

63 karakter

Domain név minimális hosszúsága:

1 karakter

Törlésből visszaállítás:

Információkért keresse ügyfélszolgálatunkat

Letölthető dokumentumok

E domain végződés regisztrációja vagy átregisztrációja esetében nem szükséges papír alapú dokumentumot kitölteni és beküldeni,
vagy szükség esetén azt a regisztrátor szervezet küldi ki a rendelés során megadott e-mail címre.

Domain ellenőrző