Cégünkről

Cégünkről

Mi is voltunk kicsik. Aztán felnőttünk.

Ismerj meg bennünket, győzödj meg róla, hogy a legjobb tárhely szolgáltatást kapod, ha bennünket választasz. Hosszú utat jártunk már be, megállás nélkül fejlődünk. És bárcsak elmondhatnánk már, milyen szédületes terveink vannak még...!

Cégünkről

Az xtarhely.hu az EZIT Kft. brand tagja.

Az EZIT Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég.  Nálunk a profit egyetlen forintja sem hagyja el az országot – sok más versenytársunkkal ellentétben.

Még ASZA Bt. néven, 2001-ben kezdtünk el foglalkozni informatikával. Szolgáltatásaink folyamatosan bővültek és ügyfélkörünk is jelentősen nőtt az évek folyamán, és mivel EZIT márkanéven ismertek bennünket a legtöbben, 2011 óta a hivatalos cégnév is EZIT Kft.

Kezdetben a domain regisztráció valamint a webtárhely szolgáltatás tartozott informatikai szolgáltatásaink közé, majd egyedi rendszergazdai felügyelettel bővítettük portfóliónkat.

Első szervertermünket a növekvő szerver kiszolgálási igényekre reagálva 200 szerver kapacitással nyitottuk meg 2007-ben. Ezzel együtt szerver hosting és dedikált szerver bérlés szolgáltatást indítottunk. Ez a terem másfél év alatt telítődött ezért újabb beruházással egy 500 szerver kapacitású saját szolgáltatási terület építésébe fogtunk 2009-ben.

2008-ban kezdtünk el foglalkozni szerver virtualizációval, mely technológia mostani szemmel akkoriban még gyerekcipőben járt. Ekkoriban hagyományos VPS szolgáltatást kínáltunk.

Hosszú előkészítő munka után 2011-ben indítottuk el az első publikus magyar cloud infrastruktúra szolgáltatást a cloud.hu márkanév alatt. Az infrastruktúra sikere miatt 2012-ben elindítottuk a második cloud zónát is, amit azóta folyamatosan bővítünk.

Nagy teljesítményű cloud webtárhely szolgáltatásunkat 2013-ban indítottuk.

Jelentősen megújítottuk és kibővítettük cloud hosting kínálatunkat 2015-ben. Az átalakítás célja, hogy a korábbi, főként nagyobb vállalati igényeihez igazodó szolgáltatások mellett a kisebbek számára is elérhető, az ő igényeikhez igazodó, de valódi felhő alapú hosting megoldásokat nyújtsunk.

További szolgáltatásainkat a www.ezit.hu oldalon találod meg.